Met Kerstmis zijn er drie avonden met een speciaal kerstmenu en uitstekend entertainment door de chansonnier en entertainer Rik Limonard.
Meer informatie vind je hier.

Ontdek de levendige activiteiten in de Roode Remise!

Doe mee met onze gezellige spelletjesavonden, zoals klaverjassen, een traditioneel Nederlands kaartspel. Daarnaast kun je bij ons ook genieten van intieme concerten, kleinschalige voorstellingen en regelmatig wisselende tentoonstellingen. Blijf op de hoogte van onze aanstaande activiteiten. Er is altijd iets spannends te beleven in de Roode Remise!

 • dinsdag, 12 dec 2023  19:30 - 23:30
  Klaverjassen
 • zaterdag, 16 dec 2023  15:00 - 15:30
  Roode Tafel

  korte voordracht op de Roode Tafel

 • zondag, 17 dec 2023  11:00 - 12:00
  Papieren Theater
 • dinsdag, 19 dec 2023  20:30 - 22:30
  Salon Accordeon
 • woensdag, 20 dec 2023  19:30 - 23:30
  Klaverjassen
 • zaterdag, 23 dec 2023  15:00 - 15:30
  Roode Tafel

  korte voordracht op de Roode Tafel

 • woensdag, 27 dec 2023  19:30 - 23:30
  Klaverjassen
 • zaterdag, 30 dec 2023  15:00 - 15:30
  Roode Tafel

  korte voordracht op de Roode Tafel

 • woensdag, 03 jan 2024  19:30 - 23:30
  Klaverjassen
 • zaterdag, 06 jan 2024  15:00 - 15:30
  Roode Tafel

  korte voordracht op de Roode Tafel

 • dinsdag, 09 jan 2024  19:30 - 23:30
  Klaverjassen
Maandagavond

De Roode Loper combineert documentaires met nagesprekken en dineren in de sfeervolle omgeving van de Roode Bioscoop. Tijdens dit evenement geniet het publiek van boeiende en inspirerende films, gevolgd door diepgaande nagesprekken met experts en betrokkenen. De ervaring wordt afgerond met een heerlijk filmdiner (in het thema van de film). De Roode Loper biedt een veelzijdige en verrijkende culturele avond waarbij film, discussie en culinair genot samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Meer informatie op de website van de Roode Bioscoop.

Blue Monday Café is een evenement waarbij live concerten, heerlijke hapjes en verfrissende drankjes samenkomen. Elke editie van Blue Monday Café biedt een betoverende muzikale ervaring, variërend van jazz en blues tot folk en andere genres. Het publiek geniet van de warme atmosfeer, terwijl ze worden verwend met culinaire lekkernijen.

Dinsdagavond

Om de twee weken kun je op dinsdagavond de Salon l’Accordeon beleven. Deze avond staat volledig in het teken van de accordeonmuziek en de muzikanten zullen van 18.30 tot 23.00 uur optreden. Natuurlijk is er ook aan culinaire wensen gedacht. Bij de Roode Remise kun je genieten van heerlijke vegetarische gerechten. Speciaal voor deze avond bieden we een plat l’accordion aan voor maar 15,- Euro. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om à la carte te bestellen.

Dinsdag-/Woensdagavond

Welkom bij onze wekelijkse klaverjassessie! Klaverjassen is een geliefd Nederlands kaartspel dat draait om teamwork, strategie en gezelligheid. Samen met drie andere spelers vorm je twee teams en neem je het tegen elkaar op om zoveel mogelijk punten te scoren. We starten met de troef- en niet-troefrondes, waarbij het cruciaal is om je kaarten slim te spelen en samen te werken met je partner. De combinatie van geluk en tactiek maakt elke ronde spannend en verrassend. 

Zaterdagmiddag

Welkom in de betoverende wereld van De Tafel van Spinoza, een evenement dat muziek, verhalen en nog veel meer samenbrengt in een unieke en inspirerende ervaring. Laat je meevoeren op de golven van melodieën en woorden, terwijl we samen de grenzen van kunst en expressie verkennen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe klanken, boeiende vertellingen of gewoon een ruimte om te genieten van creatieve energie, bij de Tafel van Spinoza ben je thuis. 

Bij de Roode Tafel komen korte voorstellingen en voordrachten samen in een sfeer van betovering en verwondering. Of je nu wilt genieten van poëzie, muziek of dramatische voordrachten, de Roode Tafel biedt een intieme setting voor artiesten en publiek om samen te genieten van de magie van het gesproken woord en de uitvoerende kunst. 

Zondagochtend

Stap binnen in de wonderlijke wereld van het Papieren Theater. Laat je kinderen zich verwonderen en lachen terwijl ze genieten van betoverende voorstellingen die tot leven komen op het papieren podium. En terwijl de kleine theatervoorstellingen zich ontvouwen, kunnen ze genieten van een heerlijk ontbijt, de perfecte start van een magische dag. Met kleurrijke personages, boeiende verhalen en een hartverwarmende sfeer, belooft het Papieren Theater een ochtend vol vreugde, fantasie en onvergetelijke momenten voor het hele gezin.