Theaterdiner

Voor een compleet avondje uit kun je een voorstelling in Theater de Roode Bioscoop combineren met een heerlijk diner in Theatercafé de Roode Remise! Bij aankoop van je kaartje heb je de mogelijkheid hier direct een theaterdiner (drie gangen, 30 euro) aan toe te voegen. Twee uur voor aanvang van de voorstelling (bij middagvoorstellingen na afloop) staat er dan een tafel voor je gedekt in de Roode Remise. 

Voor programma en tickets kun je terecht op de website van de Roode Bioscoop: www.roodebioscoop.nl

Dit geldt uiteraard niet voor voorstellingen in de Roode Bioscoop waar de maaltijd onderdeel is van het progamma of concert

Onze samenwerking met de Roode Bioscoop

Het is geen toeval dat we zo dicht bij Theater de Roode Bioscoop zitten, want we zijn samenwerkingspartners. Zo kun je bij ons terecht voor informatie over het theater en voor tickets. Organiseer je een activiteit in de Roode Bioscoop? Of heb je iets te vieren? Dan is de Roode Remise dé plek, voor catering in het theater of als locatie voor een feest of bijeenkomst. Een bittergarnituur, lunch, borrel of driegangendiner, alles is mogelijk en we kijken graag met je naar de mogelijkheden.

We hopen je snel te zien!