Welkom in ons gezellige café…

…gelegen aan het Haarlemmerplein in het hart van Amsterdam. Wij zijn trots om deel uit te maken van het bruisende theater de Roode Bioscoop en bieden een unieke ervaring die verder gaat dan alleen een drankje of een maaltijd.

Ons café is dagelijks geopend en verwelkomt iedereen, of je nu op zoek bent naar een heerlijke kop koffie, een gezellige borrel of een smaakvol diner. In het weekend serveren we ook een verrukkelijke lunch die perfect past bij een ontspannen middag in de buurt.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan vegetarisch eten. Onze gerechten zijn bereid met verse, biologische en lokale producten, zodat je kunt genieten van een heerlijke maaltijd die niet alleen goed is voor jou, maar ook voor onze planeet. Of je nu een vegetariër bent of gewoon op zoek bent naar nieuwe smaakvolle opties, ons menu zal je zeker verrassen en inspireren.

Naast ons heerlijke eten en drinken bieden we ook een warme en gezellige sfeer waar je kunt ontspannen en genieten van elkaars gezelschap. Ons café is een ontmoetingsplek voor de buurt, waar iedereen welkom is. We organiseren regelmatig concerten, voorstellingen, spelletjesavonden en wisselende tentoonstellingen, waardoor er altijd iets spannends te beleven is.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om bij ons feestjes en evenementen op maat te organiseren. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een jubileum, een bedrijfsuitje of een andere speciale gelegenheid, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Ons team staat klaar om aan al jouw wensen te voldoen en een gepersonaliseerd feest te creëren dat perfect past bij jouw stijl en budget. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij zorgen ervoor dat jouw feest bij de Roode Remise een succes wordt!

Dus kom langs en ontdek de Roode Remise, waar goed eten, gezelligheid en cultuur samenkomen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je een onvergetelijke ervaring te bieden.

Met vriendelijke groet,
Het team van de Roode Remise